Meta och Shopify blir egna prispaket

  • Valencia Igiraneza
    Author
    av Valencia Igiraneza
    24 days ago
  • Meta och Shopify blir egna prispaket – lanseringserbjudandet upphör att gälla.

    Vid lanseringen av Scandic Books erbjöd vi kombinerade Meta- och Shopify-integrationer som en del av ett exklusivt launch offer. Detta gav våra tidiga användare en möjlighet att prova båda integrationerna i ett och samma paket. Nu, i linje med våra ursprungliga planer, kommer vi att separera dessa integrationer för att bättre tillgodose olika verksamheters specifika behov.

    Vad förändras?

    Från och med 25 oktober kommer Meta- och Shopify-integrationerna att erbjudas som separata paket. Nya kunder kommer kunna välja mellan ett Meta-Fortnox-paket, ett Shopify-Fortnox-paket, eller båda genom vårt helt nya Combo-paket, som vi lanserar samtidigt. Detta för att kunna erbjuda större flexibilitet och tillgodose olika verksamheters behov.

    Vad innebär det för befintliga kunder?

    För de av er som redan har ett paket som inkluderar både Meta och Shopify, eller som tecknar ett sådant paket innan 25 oktober, kommer inget att förändras. Ni kommer att kunna behålla båda integrationerna i samma paket utan extra kostnad – för obegränsad tid. Detta är vårt sätt att tacka er för att ni valde Scandic Books tidigt.

    Varför genomförs denna förändring?

    Vi har alltid strävat efter att erbjuda lösningar som är så flexibla och skräddarsydda som möjligt. Genom att separera Meta och Shopify kan vi optimera varje integration individuellt, och samtidigt ge våra kunder större frihet att välja den lösning som bäst passar deras verksamhetskrav.

    Vad gäller för nya kunder efter 25 oktober?

    Efter 25 oktober kommer nya kunder att kunna välja mellan Meta- eller Shopify-integrationer, eller köpa dem separat om de använder båda plattformarna. På så sätt säkerställer vi att du betalar för precis de integrationer du behöver. Det tidigare erbjudandet, där både Meta och Shopify ingick till ett lägre pris, var ett unikt och mycket fördelaktigt lanseringserbjudande – något som nu inte längre kommer att vara tillgängligt för nya kunder.

    Vi respekterar din integritet.

    TLDR: Vi använder cookies för språkval, tema och analys. Läs mer.