Koppla din Shopify butik

• Valencia Igiraneza
    Author
    av Valencia Igiraneza
    17 days ago
  • Följ instruktionerna nedan eller kolla in våran videoguide här: https://youtu.be/DzMQdVriaF4

Det du behöver för att koppla din Shopify butik är två saker.

Det första är ditt butiks ID. Detta hittar du i adressfältet som visat på videon längst ner. Värt att nämna är att ditt ID inte alltid är samma som butiksnamnet. Ett exempel på hur det skulle kunna se ut är likt detta admin.shopify.com/store/da16f7 då det sista stycket är ditt butiks ID "da16f7".

Efter detta ska du hämta din API-nyckel. Detta gör ni genom några enkla steg:

1. Gå in på inställningar

2. Tryck på Appar och försäljningskanaler och gå till knappen i det övre högra hörnet där det står "Utveckla appar"

3. Då trycker ni på "Skapa app" och döper den till "scandicbooks".

4. Sedan trycker ni på knappen "Konfigurera scopes för administratör API" och fyller i nedanstående åtkomst-scopes. Viktigt att alla 26 är ifyllda annars kommer integrationen inte att fungera.

OBS! Ett tips är att använda sökrutan, dessa scopes kan vara svåra att hitta om man skrollar manuellt då de ser väldigt lika ut.

write_assigned_fulfillment_orders, read_assigned_fulfillment_orders

write_customers, read_customers

write_discounts, read_discounts

write_inventory, read_inventory

write_order_edits, read_order_edits

write_orders, read_orders

write_product_feeds, read_product_feeds

write_product_listings, read_product_listings

write_products, read_products

write_returns, read_returns

write_shipping, read_shipping

read_shopify_payments_accounts

read_shopify_payments_bank_accounts

read_shopify_payments_disputes

Read_shopify_payments_payouts

write_markets

read_markets

1. Se till att ni sparar efter detta och sedan kan ni installera appen.

2. Nu är det viktigt att ni trycker på "Visa token en gång" och sedan kopierar er token. Denna visas bara en gång så vill ni försäkra er rekommenderar vi att ni skriver ner den någonstans.

3. Efter ni kopierat går ni över till scandicbooks.com och klistrar in token i rutan där det står "Your API Key..."

4. Efter detta döper ni er connection till vad ni vill att den ska heta och därefter trycker ni på den gröna knappen med texten "Ställ in". Nu är ni klara!

Vi respekterar din integritet.

TLDR: Vi använder cookies för språkval, tema och analys. Läs mer.