Back to blog
September 5, 2024

Om oss

  • Name
    Gustav Molin
Om oss

Scandic Books grundades av Valencia och Gustav efter att både e-handlare och redovisningsbyråer berättade om behovet av en Meta-integration som inte fanns på marknaden.

Med vår bakgrund inom digitala lösningar bestämde vi oss för att ta våra erfarenheter och fokusera på att skapa Scandic Books. Redan tre månader senare hade vi en demo klar, och reaktionen från e-handlarna var tydlig – vi hade fyllt ett viktigt tomrum, både för dem och deras redovisningsbyråer som vill effektivisera och automatisera sina processer.

Drygt en månad efter detta var Scandic Books i full gång. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra användare som hittills registrerat sig och som hjälper oss att nå vårt mål: att göra företagande enklare och smidigare!

Vi på Scandic Books sätter alltid kunden i första rummet. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa tjänster till priser som passar e-handlare på alla nivåer. Vi tycker att alla förtjänar tillgång till bra integrationer!

Tack för att du använder Scandic Books, och vi ser fram emot att ge våra användare fler integrationer inom en snar framtid!

We respect your privacy.

TLDR: We use cookies for language selection, theme, and analytics. Learn more.